BUITENGEVELISOLATIE

De unit Façade van Victoir is allround expert op het gebied van gevelbepleistering. Victoir heeft de ervaring en kennis in huis om het pronkstuk van uw exterieur iedere gewenste uitstraling te geven. Victoir gaat echter graag een stapje verder. 


Vooruitstrevend als het bedrijf is, bieden de vakspecialisten van Façade hét antwoord op een belangrijke nieuwe behoefte in de markt: gevelisolatie.


Slechts weinigen staan er bij stil, maar via een slecht geïsoleerde gevel gaat maar liefst 40% van de warmte verloren. In een tijd waarin we bewuster omgaan met het milieu, de energieprijzen stijgen en ook de overheid strenge milieueisen stelt aan woningen, is een goede gevelisolatie dan ook onontbeerlijk. Volgens Victoir is goede gevelisolatie zelfs niet meer weg te denken uit de markt. Daarom is de unit Façade zich gaan specialiseren in (buiten)gevelisolatie, ook wel BGI genoemd.

OPENINGSUREN

Maandag 07:00 - 17:15

Dinsdag 07:00 - 17:15

Woensdag 07:00 - 17:15

Donderdag 07:00 - 17:15

Vrijdag 07:00 - 17:15

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Victoir

 Watlingtonstraat 4

   9000 Gent
 09 251 02 61

 09 251 42 66

 info@victoir.com 

 BE0400117773
 http://www.victoir.com

DE VOORDELEN VAN BUITENGEVELISOLATIE

De gevelisolatiesystemen bij Victoir zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. De buitengevel wordt bekleed met isolatieplaten, een spanningsverdelende mortellaag en een versterkend weefsel. Hierna volgt de decoratieve eindafwerking, waarmee elke gewenste uitstraling kan worden aangebracht.

Deze unieke werkwijze brengt allerlei voordelen met zich mee. Omdat het materiaal buitengewoon licht is, bespaart de consument bij nieuwbouwprojecten aanzienlijk op de fundering vergeleken bij een veel zwaardere spouwmuur. Daarnaast scheelt het in de energiekosten: de gevel is immers uitstekend beschermd tegen weer en wind!

Daarbij komt nog dat de binnenmuren stralingswarmte afgeven en dat de temperatuur in huis veel constanter is. Al deze factoren zorgen ervoor dat de bewoners of gebruikers van het pand binnen een aangenaam leefklimaat kunnen wonen en werken.

Bereken route
Victoir

Contacteer ons

Uw groothandel in gips, gipskartonplaten, isolatie, cementpleisters, crepi en plamuren. Leverancier van industriële natte en droge pleisterproducten in heel Vlaanderen.